Kullanıcı Adı: Hatırlansın mı?
  Şifre:
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Üyeler Giriş Yap Kayıt

+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Yardım Bölümü  |  Konu:
 Ödevim için yardım :))
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ödevim için yardım :))  (Okunma Sayısı 49 defa)
« : 08 Şubat 2010, 16:09:39 »
Zzzz
Newbie
*

Merhaba;
  Teknoloji ve tasarım dersimiz için herkes yeni bir şey tasarlayacaktı bende cdlik tasarlamak istedim.Tasarlamak istediğim  cd likte biblolar asıl dikkat çekmesi gereken ve bende insan modeli yapmak istiyorum.Hocam fimo kullanarak yapabileceğimi fakat bunun pahalıya mal olacağını söyledi.Fimonun içine bir madde koyabilirsin dedi ama ne koyacağımı söylemedi.Sadece fırınlanınca yanmayacak bir madde olması gerektiğini belirtti.Sizce bu madde ne olabilir biblonun içine koyabileciğim bi madde. Fimoyla birlikte fırınlanacak.Lütfen yardım edin...Şimdiden teşekkürler.
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2010, 22:40:45 »
DONDURMA
Sr. Member

E-Posta

Heykel yapıyorsan önce tel iskelet yapıp üzerine alüminyum folyo sararak, üzerini fimo ile kaplayabilirsin.
Bu forumda birkaç uygulama paylaşmıştım belki işine yarar. Adresleri aşağıda. Kolay gelsin.
Yaptığın zaman bizimle de paylaşır mısın?  Göz kırpan

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2010, 15:26:53 »
Zzzz
Newbie
*

Çok teşekkür ederim..Tabiki yapınca paylaşırım=))
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Yardım Bölümü  |  Konu:
 Ödevim için yardım :))

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker