Kullanıcı Adı: Hatırlansın mı?
  Şifre:
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Üyeler Giriş Yap Kayıt

+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Duyuru  |  Konu:
 URFALI ARKADAŞLAR DİKKATTT...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: URFALI ARKADAŞLAR DİKKATTT...  (Okunma Sayısı 44 defa)
« : 26 Ocak 2010, 00:12:57 »
ayan63
Newbie
*

KIZIM

BİRİSİ BANA CVP VERSİN URFADA OTURUYORUM VE FIMO TEKNIĞİNİ ÖĞRENMEK ISTIYORUM NEREDEN BULACAGIM KIRTASIYELERDE YOK BILEN VARSA YARDIM ETSIN VE UCRETLERİ NE KADAR ILK DEFA BAŞLAYACAGIM NE KADAR TUTAR HERŞEY AYRICA DIŞARIDAN BANA KARGOIYLA GONDEREN VARSA ONADA OK...
« Yanıtla #1 : 26 Ocak 2010, 01:21:02 »
DONDURMA
Sr. Member

E-Posta

Merhaba,
Urfa'da polimer kili nereden bulabilirsiniz bilmem ama internetten de temin edebilirsiniz. Ben İstanbul'da Semih Yener'den alıyorum. Fimoyu 3,50 TL ye satıyorlar. Başka yerlerde 4,50 hatta 6,50 ye kadar gördüm. Ayrıca Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.semihyener.com
dan sanırım sipariş verebilirsiniz.
Bir de Sculpey var. O da başka bir polimer kil markası. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap adresindeki telefon no.larından Yaşar Bey size yardımcı olabilir. Toptan alışverişlerde 1 paket Sculpeyi 2,90 tl civarında temin edebileceğimi söyledi. Kolay gelsin.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Duyuru  |  Konu:
 URFALI ARKADAŞLAR DİKKATTT...

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker