Gönderen Konu: * Uygulamalı - Fimo Kolye ve yüzük yapımı  (Okunma sayısı 681 defa)

Çevrimdışı DONDURMA

• Sr. Member
    • POLİMER KİL - POLYMER CLAY
    • E-Posta
* Uygulamalı - Fimo Kolye ve yüzük yapımı
« : 17 Kasım 2009, 15:51:38 »

DÜZELTME: BÜYÜK HARFLERLE YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM. AMA GÖZDEN KAÇMASIN İSTEDİM. BU YAYININ TARİHİNE BAKTIM KASIM 2009. ARADAN NEREDEYSE İKİ YIL GEÇMİŞ. BU ZAMAN ZARFINDA POLİMER KİL ÇALIŞMALARIMA DEVAM ETTİM. EDİNDİĞİM TECRÜBELER VE ÖĞRENDİKLERİM ÜZERİNE EKLEDİĞİM YENİ BİLGİLER, BU YAYINDA BAZI DÜZELTMELER YAPMAYI GEREKTİRDİ.
- FIRINDAN ÇIKAR ÇIKMAZ SICAKKEN BUZLU SUYA ATMAKTAN, ÇATLAMA RİSKİ NEDENİYLE KORKUYORDUM. GEREKSİZMİŞ, ÇATLAMIYOR, DAHA SERT VE DAYANIKLI, RENKLERİ DE DAHA PARLAK OLUYOR.
- VERNİK İÇİN ASLA OJE KULLANMAYIN. ARADAN ZAMAN GEÇİNCE YAPIŞ YAPIŞ BİR HÂL ALIYOR.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2011, 23:55:54 Gönderen: DONDURMA »
Ben buradayım, buyrun bir kahve içelim; http://nihalerpeden.blogspot.com

Çevrimdışı esma:):)

• Newbie
  • *
Ynt: * Uygulamalı - Fimo Kolye ve yüzük yapımı
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2010, 00:44:05 »
süpersiniz yaa... yaptığınız her şey birbirinden güzel.. tebrikler... :)

Çevrimdışı DONDURMA

• Sr. Member
    • POLİMER KİL - POLYMER CLAY
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2010, 18:15:15 »
Çok teşekkür ederim
Ben buradayım, buyrun bir kahve içelim; http://nihalerpeden.blogspot.com

Çevrimdışı meRyyy

• Newbie
  • *
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2010, 00:05:52 »
 çok güzel olmuş ellerinize sağlık  ;)

Çevrimdışı sanatca

• Newbie
  • *
« Yanıtla #4 : 14 Ocak 2011, 03:10:25 »
Bende yeni üye oldum,sizler gibi bilgili ve becerikli insanların olduğu bir sitede olmaktan dolayı şanslı hissediyorum kendimi.Bende fimo işine çok merak saranlardanım,ilk defa dün ve bu gün araştırma tecrubem var.Dolayısıyla çok ama çok araştırmam ve bu konu hakkında bilgiler edinmem lazım.Ama sayenizde çok şey öğrendim,herkese teşekkür ederim.
Benim küçük bir atölyem var.Marmara üniversitesi güzel sanatlar mezunuyum,bu tip işlerden müthiş heyecen duyuyorum.Dükkanımda resim yapıyorum,geri dönüşümlü işler yapmaya çalışıp satışa sunuyorum.Dışarıdan çok az da olsa bujiteri şeyler de koydum..Bu işide bir an önce öğrenip,yaptığım işleri dükkanımda satmak isterim.Ancak salihlide oturuyorum,bu fimoyu nereden bulabilirim bilemiyorum..Sıkıntı orda...Araştıran bulur misali,internetten fimonun siparişinin verileceği siteler vardır diye düşünüyorum,araştırıcam bakalım...Neyse lafı çok uzttım,tekrar tekrar herkese teşekkür ederim,sevgilerle...