Gönderen Konu: gzmhk'nın fimoları :)  (Okunma sayısı 743 defa)

Çevrimdışı gzmhk

• Full Member
    • E-Posta
gzmhk'nın fimoları :)
« : 08 Ekim 2008, 14:20:40 »

:)

ben yei üyeniz gzmhk. 1.5 yıldır fimoyla uğraşıyorum. hiç özel ders almadım. internet ve dergilerden bakarak yapmaya çalışıyorum. umarım beğenirsiniz. sadece fimoyu tek olarak kullanmıyorum. fimoyla birlikte ısıya dayanıklı düğmeler , boncuk çeşitleri ve kristaller (swaroski , çek) kullanıyorum.
fimodan takılar , oyuncaklar ve çeşitli ev aksesuarları yapıyorum. hepsi benim tasarımlarımdır. alıntı değildir.
yorumlarınızı bekliyorum.
şimdi size sadece fimodan yaptığım yüzüklerimi gönderiyorum. daha sonra diğer takılarımı ve ev aksesuarlarımı göndereceğim.
teşekkürler....... :)

Çevrimdışı DONDURMA

• Sr. Member
    • POLİMER KİL - POLYMER CLAY
    • E-Posta
Ynt: gzmhk'nın fimoları :)
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2008, 15:02:08 »
Elinize sağlık, çok beğendim. Ben de aynen sizin gibi internetten birşeyler öğrenmeye çalışıyorum, birkaç ay önce başladım fimo ile ilgilenmeye. Mokume gane tekniğini çok seviyorum. Siz de ilgilenmişsiniz bu teknikle. Ben bu konuda pek başarılı değilim. Bildiğiniz incelikleri paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler
Ben buradayım, buyrun bir kahve içelim; http://nihalerpeden.blogspot.com

Çevrimdışı DONDURMA

• Sr. Member
    • POLİMER KİL - POLYMER CLAY
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2008, 20:01:28 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler gzmhk.
Ben de size nasıl yararlı olabilirim bilmiyorum. Benim yaptıklarım henüz çok acemice. Boş bir vaktinizde gönderdiklerime bir göz atabilir de, eleştirirseniz çok sevinirim. Eğer isterseniz internette fimo ile ilgili, bulduğum sitelerin adreslerini gönderebilirim. Aceminin bilgi paylaşımı ancak bu kadar oluyor :)
Sevgiler
Ben buradayım, buyrun bir kahve içelim; http://nihalerpeden.blogspot.com

Çevrimdışı gzmhk

• Full Member
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2008, 20:28:35 »
ben teşekkürederim.benimde bulduğum bir çok fimoyla ilgili site var. sizin bulduğunuz siteleri de görmek isterim. tasarlamış olduğunuz fimolara baktım. hiç öyle acemice durmuyolar bence.

Mokume Gane tekniğinde yapmış olduğunuz bileklik gayet güzel olmuş. dediğiniz gibi içinden ne çıkacağı belli olmayan sürpriz kutularına benziyorlar. renkleride güzel seçmişsiniz rengarenk.
her rengin arasına varak kullanmışsınız fakat böyle yapınca varaklar hamurun içinde kavboluyo gözükmüyo.ben her rengin arasına değilde direk hamura karıştırıyorum.yada 2,3 kat varak kullanıyorum.bende sizin gibi her rengin arasına varak kullandım pişince kayboldu.mesela ben hamurun içine sim+varak koyuyorum.varak koyduktan sonra çok yoğurmuyorum varak ozaman gözükmüyo hamurun içinde kayboluyo.
teşekkürler.....

Çevrimdışı sara

• Full Member
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2009, 05:44:59 »
1. yüzük çok hooş orjinal olmuş eline sağlık

Çevrimdışı zerorjinal

• Newbie
  • *
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2011, 15:45:51 »
SÜPER OLMUŞLAR

Çevrimdışı çiğdem.m.m

• Newbie
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 29 Nisan 2011, 11:40:56 »
selamlar. öncelikle calışmalarınıza hayran kaldım siyah çiçekli yüzük var o çiçekleri metal ve simli yapmak için ne kullandınız acaba?, yeniyimde ben.