Gönderen Konu: hamur aldım ama ne yapacagıma karar veremiyorum  (Okunma sayısı 257 defa)

Çevrimdışı glikoz

• Newbie
  • *
42-turuncu
26-kırmızı yada çok koyu pembe çözemedim
0-beyaz
10-sarı
08-efekt beyaz

aslında mutfagımı dekore ederken fimoyla tanıştım kullandıgım cam altıgen kavanozlarım var onları kaplamak için bişi arıyordum :) fimoyu bulunca çok sevindim şimdi ilk aşamada onları kaplayıp acemiligimi çıkartmak istemiyorumm aldıgım renklerde cıvıl cıvıl zaten kızıma bişeyle yapmak istiyorum biraz detaycıyımdır alet edavatım yok diyordum kii hemen hemen herşeyi kullanabilecegimizi öğrendim şimdi ataçlar, basit. teller yada kendi çizimlerimizi , fotokopileri kalıp olarak bile kullanabiliriz sanırım yanılıyormuyum

şimdi hem elimin alışması hemde kızımla hoş vakit geçirmek için ona takı ,toka vs yapmayı planlıyorum uygun bir zamanda yapabilirsek ekleyecegim

8 yaşındaki cimcimemle yapabilecegimiz basit bi iki fikir verebilirmisiniz

hepiniz harikasınız gerçekten

Çevrimdışı cemre_JOVI

• Newbie
  • *
  • Belirttiğim web site adresi bana ait değildir...
Ynt: hamur aldım ama ne yapacagıma karar veremiyorum
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2010, 17:09:46 »
Kurşun kalemin içini çıkartın dışını fimoyla kaplayın isterseniz üzerini farlı renklerle süsleyin...
Fırınladıktan sonra kalemin içini tekrar takıp kalemi kullana bilirsiniz ancak mutlaka vernikleyin verniklemek için renksiz şeffaf oje kullanabilirsiniz..
İyi Çalışmalar...
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.