Kullanıcı Adı: Hatırlansın mı?
  Şifre:
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Üyeler Giriş Yap Kayıt

+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Fimo İle Yapılan Modeller  |  fimo ile yapılmış takılar (Moderatör: boncux)  |  Konu:
 acil cvp verirseniz sevinirim
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: acil cvp verirseniz sevinirim  (Okunma Sayısı 192 defa)
« : 02 Eylül 2009, 15:04:01 »
NURCO
Newbie
*

E-Posta

arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve fimo ile yeni tanıştım.araştırdığım kadarı ile kokusunu solumamak iyi.ancak benim şöle bi sorum olucak.benim 1 fırınım 1 mikrodalgam var. bitanesinde pişirdim fimoları. sonra başka gün yemek vs pişirince o fimo nun kokusu diğer yemeklere karışmaz değilmi? yani fimoya özel fırın alınmaz.aklıma takılan o oldu.bugün fimo pişirip bida yemek pişiremiceksem veya ısıtamıceksem çözüm bulmalıyımda Gülümseme yardımlarınızı acil bekliyorum.tşk arkadaşlar.
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2009, 14:38:02 »
NURCO
Newbie
*

E-Posta

lütfen yardımcı olun başlayamadım henüz : ( soruma Mehtap abla sen cvp ver bari lütfen : (
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2009, 01:36:03 »
gzmhk
Full Member

E-Posta

küçük bi önlem alırsan hiç bişey olmaz. ben 3 yıldır fimo yapıyorum ve fimo için ayrı bi fırınım yok.
fimoyu fırında pişirdikten sonra  fırını havalandır. daha sonra fırınını sirkeli suyla sil.
hiç bişey olmadı şuana kadar. ( bunu bi kitapta okudum)
kolay gelsin şimdiden.
« Yanıtla #3 : 04 Eylül 2009, 10:49:55 »
DONDURMA
Sr. Member

E-Posta

Fimoların yanmazsa zaten koku çıkmaz, Yemekler için kullandığın tepsi ile objelerini temas ettirme, ben tepsiye aluminyum folyo seriyorum. İşin bitince de fırını silersen sorun kalmaz. Kolay gelsin.
« Yanıtla #4 : 04 Eylül 2009, 16:51:21 »
NURCO
Newbie
*

E-Posta

çok tşk ederim Dondurma Ve Gzmhk  Gülümseme  süper oldu bu cvp valla. artık gönül rahatlığıyla başlıyabilirim  Kahkaha sizlerede kolay gelsin. eğer becerebilirsem bende yayınlama kısmına geçebilirim. sevgiler...
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2009, 11:25:06 »
DONDURMA
Sr. Member

E-Posta

Yaşasın yeni yapıtlar göreceğiz, lütfen hemen yayınla. Sevgiler.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Fimo İle Yapılan Modeller  |  fimo ile yapılmış takılar (Moderatör: boncux)  |  Konu:
 acil cvp verirseniz sevinirim

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker