Gönderen Konu: Acem!y!m çooooooook ÖNemLi!!:(  (Okunma sayısı 555 defa)

Çevrimdışı mIzmIzgirl

• Newbie
  • *
    • E-Posta
Acem!y!m çooooooook ÖNemLi!!:(
« : 12 Kasım 2008, 22:51:28 »
ya ben her şeyi yaptıktan sonra kesince erşey birbibrine karışıyor,ezlip büzülüyor nolur yardm edin ve başka tüyolar vern:(şimdiden teşekkürrrr.

Çevrimdışı DONDURMA

• Sr. Member
    • POLİMER KİL - POLYMER CLAY
    • E-Posta
Ynt: Acem!y!m çooooooook ÖNemLi!!:(
« Yanıtla #1 : 13 Kasım 2008, 14:38:28 »
Merhaba,
Aynı dertten ben de muzdariptim :) Acemi iken yaptığınız desenlerin çok ince olmamasına özen gösterin. Maket bıçağınızı sık değiştirin, her dilimi kestikten sonra bıçağı silin, hamurunuz yumuşamışsa biraz buzdolabına koyun. Bıçağı ileri geri sürterek kesmeyin, bastırarak kesin. her dilimden sonra fimo rulonuzu çevirin ki tek bir taraf basılmasın. Bütün bunlara rağmen biraz ezilme yine de oluyor, onu da elinizle düzeltirsiniz. Kolay gelsin. Sevgiler..
Ben buradayım, buyrun bir kahve içelim; http://nihalerpeden.blogspot.com

Çevrimdışı mur

• Newbie
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2009, 05:53:55 »
acemilerden biride benim:)fimoyu kesiyorum ama dagılıyor bitürlü yoğuramadım parmaklarım kopucak yakında bu işin kolayını banada söylermisiniz.

Çevrimdışı cemre_JOVI

• Newbie
  • *
  • Belirttiğim web site adresi bana ait değildir...
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2010, 17:14:15 »
DONDURMA: Benim bir arkadaşım bloğu dik tutarak zemine deyen kısımdan kesiyor gayette güzel oluyor bir denesemmi sizce?
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Çevrimdışı DONDURMA

• Sr. Member
    • POLİMER KİL - POLYMER CLAY
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2010, 20:54:08 »
DONDURMA: Benim bir arkadaşım bloğu dik tutarak zemine deyen kısımdan kesiyor gayette güzel oluyor bir denesemmi sizce?

Hmmmm, gayet mantıklı geldi, sizi bilmem ama ben deneyeceğim. Bu güzel fikir için teşekkürler, deneyip sonuçları paylaşalım. :)
Ben buradayım, buyrun bir kahve içelim; http://nihalerpeden.blogspot.com