Kullanıcı Adı: Hatırlansın mı?
  Şifre:
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Üyeler Giriş Yap Kayıt

+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Yardım Bölümü  |  Konu:
 Nasıl Vernik Almalıyım
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nasıl Vernik Almalıyım  (Okunma Sayısı 348 defa)
« : 15 Nisan 2008, 10:55:09 »
kuzeyim
Newbie
*

E-Posta

Herkese Merhaba,
Bende artık fimodan değişik takılar yapmaya başladım yakında burdan sizlerede resim göndereceğim ama kafama takılan daha verniklemedim nasıl verniklemem gerekli ? Normal ahşap verniği oluyormu? mat yada parlak vernik kullanabilirmiyim?çünkü fimo verniğini burada bulamıyorum Üzgün
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2008, 15:10:17 »
*MEHTAP*
Administrator

Atıklardan katık yaratın

WWW E-Posta

İstediğiniz verniği kullanabilirsiniz. Bu size kalmış tırnak cilasından parke verniğine kadar kullanmanız mümkün.

HER ŞEYİ İSTEYEBİLİRSİN SENİNSE OLACAKTIR.
İMKANSIZI DENE
BELKİ İHTİMALDİR...
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2009, 17:17:08 »
birdysevda
Newbie
*

Fimo için satılan su bazlı verniktem aldım.Sürdüğümde sanki yağ sürmüşüm gibi toplanıyor.Vernik gibi değil.Bu vernik ile ilgili bilmediğim birşey mi var acaba ? Bu malzeme için üretilmiş verniğin bu hal alması garip değil mi?Tecrübelerini paylaşacak arkadaşlardan yardım bekliyorum? Başka en iyi sonucu hangi vernik türü veriyor?Teşekkürler şimdiden,iyi çalışmalar...
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2009, 23:59:36 »
gzmhk
Full Member

E-Posta

çok haklısın bende ilk başka kullandığımda bu şekilde sonuçlar alıyodum.
su bazlı vernik sanki vernik sürülmemiş havası veriyo. böyle yağlı gibi oluyo. oyüzden çok az sür. fırçana bol bol alıp bikerede verniklemek yerine , ince tabaka halinde 2 sefer sürmek daha sağlıklı oluyo (ilk tabakayı sür kuruyunca ikinci yabakayı sür )

genelde subazlı verniği fimodan boncuk yani takı aksesuarları yapanlar kullanıyo.
belki yapmış olduğun objede su bazlı verniğine uygun bi obje değildi.
benim bi arkadaşım var fimo hocalığı yapıyo benden ondan öğrendim.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Yardım Bölümü  |  Konu:
 Nasıl Vernik Almalıyım

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker