Kullanıcı Adı: Hatırlansın mı?
  Şifre:
Ana Sayfa Forum Yardım Ara Üyeler Giriş Yap Kayıt

+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Fimo İle Yapılan Modeller  |  fimo ile yapılmış takılar (Moderatör: boncux)  |  Konu:
 Böyle bir aparat bulursanız hemen yapın
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Böyle bir aparat bulursanız hemen yapın  (Okunma Sayısı 1422 defa)
« Yanıtla #15 : 25 Haziran 2009, 18:36:10 »
_busSe_
Newbie
*

cok teşekkr edermmm sitedeki her sayfayı inceledmm we renksiz oje kullandığınızı okudum zatenn hatta denedim bilee  Kahkaha

busSe (: <3 A*...!
« Yanıtla #16 : 15 Eylül 2009, 18:25:36 »
selma82
Newbie
*

E-Posta

GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL OLMUŞ YÜZÜKLERİNİZ ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK BEN DE MERAK EDİYORUM FİMO HAMURUYLA BİRŞEYLER DENEMEK İSTİYORUM AMA MALZEME ALMAK GİBİ BİR GİRİŞİMİM OLMADI HİÇ SADECE İNTERNETTEN MALZEME FİYATLARINI ÖĞRENEBİLİRSEM BAŞLYACAĞIM ÇÜNKÜ BİR ÇOK HOBİ MALZEMELESİ HAYLİ PAHALI DAHA ÖNCELERİ KOLYELER KÜPELER BİLEKLİKLER YAPMIŞTIM HAZIR TAKI MALZEMELERİYLE BEN DE EMİNÖNÜNDEN ALIYORDUM TAKI MALZEMELERİMİ. SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM DAHA ÖNCE DE ZİYARET ETMİŞTİM SİTEYİ FAKAT ÜYE OLMAMIŞTIM FİMOYLA İLGİLENMEK İSTİYORUM ARTIK O NEDENLE ÜYE OLDUM BİLGİLERİNİZDEN TECRÜBELERİNİZDEN YARARLANMAK İÇİN
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
+ FimoHamuru.NeT - Fimo Hamuru Polimer Kil Fimo Dersleri Fimo Teknikleri Fimo Nedir Polymer Clay  |  Fimo Hamuru  |  Fimo İle Yapılan Modeller  |  fimo ile yapılmış takılar (Moderatör: boncux)  |  Konu:
 Böyle bir aparat bulursanız hemen yapın

Gitmek istediğiniz yer:  

eXTReMe Tracker