BİRİNCİ ADIM

Farklı renkteki hamurları yuvarlayıp aynı kalınlıkta açınız ve üstüste diziniz. (hamurların kalınlarının ve ebatlarının aynı olmasına özen gösteriniz) Daha sonra bu hamurdan yine aynı kalınlıkta dilimler kesiniz.
İKİNCİ ADIM

siyah hamurdan ince bir parça hamur açıp aynı kalınlıkta kestiğiniz dilimleri bu siyah hamurun üstünde renkleri ard arda gelecek şekilde yanyana diziniz va siyah hamurun fazlalıklarını alınız
ÜÇÜNCÜ ADIM

Bu hamuru uzunlamasına rulo haline getiriniz ve yavaşça döndürerek hamurun sıkılaşmasını sağlayarak hava kabarcıklarını gideriniz.
DÖRDÜNCÜ ADIM

Oluşan bloktan 2/3 olacak şekilde bir parça kesiniz
BEŞİNCİ ADIM
Bloktan kestiğiniz 1/3 parçalık ruloyu incelterek 2/3 parçanın uzunluğu ile aynı uzunluğa getiriniz.
ALTINCI ADIM

Kalın olan bloğu ortadan ikiye bölerek dört parçaya ayırınız (kestikten sonra parçalarınız renkli üçgenler şeklinde oluşacak)
YEDİNCİ ADIM

Oluşturduğunuz bu dört tane renkli üçgenleri incelttiğiniz bloğun etrafına kare oluşacak şekilde diziniz. Elinizle hafif hafif bastırarak bu dört parça ile ortadaki bloğun kaynaşmasını ve arada hava kabarcıklarının yok edilmesini sağlayınız.
SEKİZİNCİ ADIM

Bundan sonra isterseniz tekrar dörde bölüp istediğiniz modeli oluşturabilirsiniz.