Gönderen Konu: kardeşini seç!!  (Okunma sayısı 609 defa)

Çevrimdışı ftma

• Newbie
  • *
  • mutluluk, zamanı sevdiğinle süresiz unutabilmektir
    • E-Posta
kardeşini seç!!
« : 21 Ağustos 2007, 12:57:02 »
arkadaşlar!!

bilmiyorum biliyomusunuz ama kardeşini seç diye bi kampanya var..herkesi bu kampanyadan haberdar etmek istiyorum..

bu yardım kampanyasında birascıkta olsa emeğimiz olursa ne mutlu bize!! yardıma katılan herkes bi kardeş seçiyo kendine ister kız, ister erkek!! 
artık herkesin bi kardeşi oluyor..
elinizden ne gelirse bi kalem bi defter yeterki onlara insan olduklarını gösterin.. yardımlarınızı bekliyorlar..

www.kardesinisec.com
Haykırmak için sesine, solu­mak için nefesine muhtacım!!!

Çevrimdışı *MEHTAP*

• Administrator
  • Hero Member
  • Atıklardan katık yaratın
    • Fimo hamuru
    • E-Posta
Ynt: kardeşini seç!!
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2007, 18:58:34 »
tabiki yardım ederiz ama benim için güven çok önemli bu yardımlar nereye gidiyor nasıl gidiyor bilmem gerekiyor.Bizde bir yardım kampanyası başlattık üstelik bunu ben ve burdaki bir köy öğretmeni başlattı nereye gideceği çok belli.Artık türkiye korkuyor yardım yapmayada deprem yardımlarının nerelerde heba olduklarını hepiniz biliyorsunuzdur.Araştırmak bizim hakkımız.
HER ŞEYİ İSTEYEBİLİRSİN SENİNSE OLACAKTIR.
İMKANSIZI DENE
BELKİ İHTİMALDİR...

Çevrimdışı ftma

• Newbie
  • *
  • mutluluk, zamanı sevdiğinle süresiz unutabilmektir
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2007, 08:20:41 »
evet mehtapcım araştırmak çok önemli ama bu kampanya basında da çok ses getirdi zaten yaklaşık 3senedir sürüyor sürmeye de devam edecek bence!! 59binden fazla çocuğun abisi ablası oldu..bu çok güzel bi hareket..bu bizim geleceğimiz ordaki bi çocuk daha fazla okursa ülkemiz için faydadır..zaten asla para yollamayın diyorlar,kendi kullandığınız kıyafetler defter kitap onlara gerekli olan şeyler..sizin yaptığınız da çok güzel bişey..önemli olan bunları düşünmek ve yardım edebilmek..sizin gibi duyarlı insanlara ihtiyacımız var!!
Haykırmak için sesine, solu­mak için nefesine muhtacım!!!

Çevrimdışı BÇZ

• Newbie
  • *
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2009, 22:25:25 »
olayı biraz daa açabilir msn acaba ftma