Merhaba sevgili arkadaşlarım,
Ülkemizde ne yazık ki eğitimini sürdürmek için binbir sıkıntı çeken binlerce, milyonlarca öğrenci; eğitim vermek için çabalayan, maddi sorunlarla uğraşan binlerce, milyonlarca eğitimci var.Eğitimlerini sürdürmek, değerlerini öğrenmek, ülkenin geleceğine katkıda bulunmak isteyen öğrencilere ve öğrencilerin evi olan okullara başlattığımız bu yardım hareketi için ben sitem adına duyarlılığınızı bekliyorum.
Bu yardım nasıl olacak ondan bahsedeyim hemen kesinlikle parasal yardım beklemiyoruz.Sizin yapmanız gereken bir kalem,silgi, defter her türlü kırtasiye araçları ve artı kardeşinize artık olmayan bir elbise kış için atkı giyecek yardımı.Özellikle köy okullarındaki öğrenciler giyecek sıkıntısı çekmektedirler. Bazı köylerimizde giyecek yetersizliğinden dolayı bazı hastalıklar baş göstermeye başlamıştır. Temiz iç çamaşırı, pantolon, önlük, gömlek, ayakkabı gibi ihtiyaçlarını hızla karşılamalıyız.Yapmanız gereken eşinizi dostunuza bundan haberdar etmek ve gereken işlemler tamamlandıktan sonra malzemeleri kargoyla tokata mehtap akbaba adına göndermektir.Benim adıma gönderilme sebebi ise yardım kampanyasını henüz buraya atanmış öğretmenin olmamasındandır.Yeni eğitim döneminde gelecek olan öğretmenimiz muhtaç öğrencileri belirleyip sizlerden gelen malzemeleri onlara paylaştıracaktır.
Gönderdiğiniz malzemelerden yararlanacak olan okul tokat merkeze bağlı gökdere köyü ilköğretim okuludur.