Gönderen Konu: Yardım kampanyası...........Bir kalemde olsa gönder  (Okunma sayısı 703 defa)

Çevrimdışı *MEHTAP*

• Administrator
  • Hero Member
  • Atıklardan katık yaratın
    • Fimo hamuru
    • E-Posta
Yardım kampanyası...........Bir kalemde olsa gönder
« : 04 Ağustos 2007, 15:41:58 »
Merhaba sevgili arkadaşlarım,

Ülkemizde ne yazık ki eğitimini sürdürmek için binbir sıkıntı çeken binlerce, milyonlarca öğrenci; eğitim vermek için çabalayan, maddi sorunlarla uğraşan binlerce, milyonlarca eğitimci var.Eğitimlerini sürdürmek, değerlerini öğrenmek, ülkenin geleceğine katkıda bulunmak isteyen öğrencilere ve öğrencilerin evi olan okullara başlattığımız bu yardım hareketi için ben sitem adına duyarlılığınızı bekliyorum.

Bu yardım nasıl olacak ondan bahsedeyim hemen kesinlikle parasal yardım beklemiyoruz.Sizin yapmanız gereken bir kalem,silgi, defter her türlü kırtasiye araçları ve artı kardeşinize artık olmayan bir elbise kış için atkı giyecek yardımı.Özellikle köy okullarındaki öğrenciler giyecek sıkıntısı çekmektedirler. Bazı köylerimizde giyecek yetersizliğinden dolayı bazı hastalıklar baş göstermeye başlamıştır. Temiz iç çamaşırı, pantolon, önlük, gömlek, ayakkabı gibi ihtiyaçlarını hızla karşılamalıyız.Yapmanız gereken eşinizi dostunuza bundan haberdar etmek ve gereken işlemler tamamlandıktan sonra malzemeleri kargoyla tokata mehtap akbaba adına göndermektir.Benim adıma gönderilme sebebi ise yardım kampanyasını henüz buraya atanmış öğretmenin olmamasındandır.Yeni eğitim döneminde gelecek olan öğretmenimiz muhtaç öğrencileri belirleyip sizlerden gelen malzemeleri onlara paylaştıracaktır.
Gönderdiğiniz malzemelerden yararlanacak olan okul tokat merkeze bağlı gökdere köyü ilköğretim okuludur.
HER ŞEYİ İSTEYEBİLİRSİN SENİNSE OLACAKTIR.
İMKANSIZI DENE
BELKİ İHTİMALDİR...

Çevrimdışı boncux

• Full Member
Ynt: Yardım kampanyası...........Bir kalemde olsa gönder
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2007, 11:35:45 »
çok güzel bir kampanya mehtapcım,
seni kutlarım
göndereceğimiz kargo şirketi önemli mi bir de senin adını ve köyün-okulun adını yazarsak gelecek mi yoksa açık adres verecek misin?
ben elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım hem kendi adıma hem de yakında okullar açılınca öğrencilerimin adına:)
Dinlemeyi öğren..
Bazı fırsatlar kapıyı hafif tıklatır...

Çevrimdışı *MEHTAP*

• Administrator
  • Hero Member
    • Fimo hamuru
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2007, 18:32:41 »
canım bende senin duyarlılığından dolayı teşekkür ederim sana göndereceğin kargo şirketi önemli değil canım ama beni haberdar etmen önemliki teslim alalım çünkü köyümüze teslimat yapmıyorlar biz gidip merkezden alacağız.Tokat merkeze bağlı gökdere köyü ilköğretim okuluna yapılacak bu yardımlar.Mehtap Akbaba adına gönderirseniz kargoyu iyi olur herşey açık aklınıza takılan en ufak bir soru olursa yazabilrsiniz.Yardım her türlü gereçle olabilr kullanılmış bir kalem dahi olsa çekinmeyin gönderin emin olun ki köyümüzün çocuklarının kullanılmışta olsa bu malzemelere ihtiyaçları var.
İMKANSIZI DENE
BELKİ İHTİMALDİR...

Çevrimdışı boncux

• Full Member
« Yanıtla #3 : 07 Ağustos 2007, 12:14:33 »
tamam canım ben elimden gelen herşeyi yapacağım, özellikle okullar açıldıktan sonra öğrencilerimi de dahil edeceğim
yardımları toplamak için en hızlı şekilde çalışmalara başlıcam göndereceğim zaman sana mutlaka haber veririm...:)
Dinlemeyi öğren..
Bazı fırsatlar kapıyı hafif tıklatır...

Çevrimdışı *MEHTAP*

• Administrator
  • Hero Member
    • Fimo hamuru
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 07 Ağustos 2007, 14:01:24 »
Teşekkür ederim canım.Bugün biraz üzgünüm sitem adına sanırım bu bölüm kimsenin dikkatini çekmedi ama henüz vaktimiz var okullar açılıncaya kadar ben kampanyamın başındayım.
İMKANSIZI DENE
BELKİ İHTİMALDİR...

Çevrimdışı firfor

• Newbie
  • *
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2007, 11:16:15 »
mehtap hanım gerçekten çok güzel bir kampanya
umarım bunun devamı gelir..
keşke doğudaki okullara da ulaşabilsek..
ben genelde eski kitaplarını ve kıyafetlerini muhtaç olanlara dağıtan biriyim.. o yüzden benden çok fazla malzeme çıkmayabilir. ama kardeşimin eski kitaplarına bi göz atıp onları gönderebilirim..çevremdeki insanları da bu kampanyadan haberdar edeceğim..umarım bir faydamız olur..
kargo yapacağımız adresi tam olarak iletmenizi rica edicem
why do fireflies die so young..

Çevrimdışı *MEHTAP*

• Administrator
  • Hero Member
    • Fimo hamuru
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 08 Ağustos 2007, 12:14:58 »
Teşekkür ederim.Kargo şirketi önemli değil canım ama beni haberdar etmen önemliki teslim alalım çünkü köyümüze teslimat yapmıyorlar biz gidip merkezden alacağız.Tokat merkeze bağlı gökdere köyü ilköğretim okuluna yapılacak bu yardımlar.Mehtap Akbaba adına gönderirseniz kargoyu alıp okula iletimini bizzat kendim yapacağım.Bu arada kitap yardımıda güzel tabiki ama belirtmek istedim burdaki öğrenciler ilköğretim düzeyindeler kitap bulmakta geçen sene zorlanmamışlar devlet karşılamış ama defter kalem çanta vb eşyaları almalarda çok zorluk çekmişler.Ama tabiki kitapta gönderebilirsiniz çünkü kütüphaneyede ihtiyaçları var.
İMKANSIZI DENE
BELKİ İHTİMALDİR...