|
||
Öncelikle bu siteyi hazırlayan ve emeklerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Eşim boncuk ve yarı değerli taşlardan takılar yapıyor ama ortasında kullandığı taşları zevkine göre bulmakta sıkıntı çektiği için bende araştırma yaptım birazcık ve Polimer kili tesadüfen gördüm ve bende bununla ilgili çalışma yapmaya karar verdim. Polimer kilden yapılan çalışmaları görünce eşimden daha çok ben hobi olarak yapmak istiyorum ). Ama kütahyada oturmam nedeniyle bazı sıkıntılarım var. FİMO hamurlarını buradaki kırtasiyelerde buldum ancak metal merdane, erişte makinası dediğimiz hamur açma makinası, fimo cilası (yerine başka bir cila kullanılabilirmi önerileriniz varmı) gibi malzemeleri internette hepsini satan bir site yok. (Birini bulsam diğerini bulamıyorum) Sizden ricam bu malzemeleri temin edebileceğim adres veya tel numarası verebilirmisiniz. Yada parasını havale etsem bana gönderebilecek arkadaşlar var mıdır. Şimdiden ilgilenecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.
|
||
|
||
| Merhaba Burakeda, Fimo bulmak ne yazık ki zorlaşıyor. İthalatcısı değişecekmiş diye bir söylenti var. Fiyatlar çok çeşitli. Tahtakale Hobi'de stoklarını eritiyormuş o nedenle en uygun fiyat ve çeşidi orada bulabilirsiniz sanıyorum. Geçenlerde telefon ettim, sitelerinde görülen malzemeler stoklarında var. Ben de bu hafta gidip biraz malzeme alacağım. Adres: tahtakalehobi.com Bu arada; avatarınızdaki köpüşe bayıldım. Burnunu benim için öper misiniz |
||
|
||
İlginize teşekkür ederim zorda olsa kütahyada hamurları temin edebilecek bir yer bulduk sonunda. Makineyi de internetten aldım ve her geçen gün eşimle birşeyler yapmaya çalışıyoruz ve çok büyük eğlence oluyor bizim için. Kızımızın ismide nixi sizin yerinize öperiz
|
||
|
||
Nixi'ye selamlar Bizim de Uyku adında 5,5 aylık, safkan sokak kedisi bir oğlumuz var.Diğer yazılarınızı da okudum. Haklısınız bu aralar site çok sessiz. Fimo konusunda herşeyi paylaşım sitelerinden öğrendim, o nedenle ben de bildiklerimi paylaşmam gerektiğini düşünüyorum. Bu amaçla yaptığım şeyleri mümkün olduğunca yapım aşamalarında resimleyip paylaşıyorum. Henüz bir blog yapamadım ama bu forumda (ukalalık kabul etmemenizi rica ederim) çoğunu bulabilirsiniz. Hepsi "fimo/yaptıklarınızı paylaşın" sayfasında. Başlıklarda "uygulamalı" yazıyor. Belki faydalı olur. Eşinize de selamlar. Yaptıklarınızı görmek isterim doğrusu
|
||