|
||
| Arkadaşlar ilk önce bende önemsemedim araştırdım.Sonra baktım gerçekten doğru ve güvenilir bir site hemen üye oldum arkadaşımın linkiyle sistem şöyle çalışıyor Anlatacağım ReklamMatik sitesinin çalışma mantığı şöyle, Öncelikli olarak ReklamMatik sitesi tamamen güvenli ve ödemeleri zamanında yaptığını belirtmek isterim. Bu güne kadar 300 tl den fazla para getirisi oldu. Ki bu sadece 3 ayda gelen bir para. Öncelikli olarak siteye maillerine gönderdiğim linke tıklayarak üye olun Ardından belirtmiş olduğunuz e-mail adresinize onay ve giriş bilgilerini içeren bir mesaj alıyorsunuz. Emailinize gelen onay linkine tıkladığınız andan itibaren hesabınız aktive; yani onaylanmış oluyor. Ardından e-mail inizde yer alan kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak Sol Üst Menüde Profile Bilgilerim ve Tercihlerim Sayfalarında yer alan bilgileri kendi bilgileriniz ve istekleriniz doğrultusunda dolduruyorsunuz. Her doldurduğunuz sekme karşılığında size 0.5 TL gibi bir parayı hesabınıza ekleniyor. Tüm Profil bilgileri ve Tercihlerim Sekmelerini doldurduğunuz taktirde hiç reklam izlemeden hesabınızda 6.5 TL ye yakın bir para biriktiğini görecekseniz. Eğerki bu rakamdan daha az bir rakam gözüküyorsa geri dönüm yaptıklarınızda bir eksiklik olup olmadığını kontrol edin derim. Gördüğünüz gibi yukarıda anlattığım şekilde yapanlar 6 TL - 6.5 TL civarında bir para hesabınıza eklenmiş oldu. Başlangıç olarak gerçekten çok iyi bir para. Ardından yapmanız gereken şey Size Uygun Reklamlar linkine tıkladığınızda karşınıza sizin kriterlerinize ve cinsiyet ve yaşınıza uygun reklamlar listeleniyor. Küçük bir ipucu daha fazla reklam çıkmasını sağlamak için 1. gelirinizi yüksek gösterin 2. kendinizi sanki her gördüğünü alan biriymiş gibi tercihlerinizi doldurun bilmem anlatabildim mi? unutmayın sizde para cırrla birde yaşınızı doğru yazın ki reklammatik yetkilileri TC numaranızdan sizi kontrol ettiğinde yalanınız ortaya çıkmayın sonucta size Banka Havalesi yolu ile para göndericekler.Nerde kalmıştık ehh listelenen reklamları sırası ile izleyin. ilkinde mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum çünkü reklam filmi bittiğinde site küçük bir sınav yapıyor. Sonradan hangisi olabilir diye düşünmeyin. 1 kere izleyin sonuna kadar. Her reklamın puanlamasını farklı yapmışlar kimi 32 kimi 24 puan getiriyor ve her reklamı 7 kere izleyebiliyorsunuz. Benim kriterlerime uygun reklam sayısı şuanda 14 tane gözüküyor. yani 14*7=98 kez izleyebiliyorum bunları. Daha bitmedi her reklam izlediğinizde reklam sonunda anketlere, değerlendirmelere, yorumlara yazarakta puan kazanıyorsunuz. Bunlardanda 8 puan kazanıyorsunuz.yani kısa bir hesap yaparsak 8*14*3(yorum,değerlendirme,anket)= 336*7 toplamını hesaplayalım 98*32 (ortalama olarak) + 336*7 = 3136 + 2352 = 4704 TL Bu bir haftadaki getirisi, sizlere 6.4+4.7= 11.1 TL Ki buna o hafta içerisinde eklenecek olan yeni reklamlar dahil değil! yani kazancınız o hafta eklenecek olan yeni reklamlara göre artacak. Neden 1 hafta olduğunuda anlatayım, çünkü 1 günde her reklamı sadece 1 kez izleyebiliyorsunuz. Unutmayın sabır erdemdir. Ofiste veya evde boş boş oturacağınıza izleyerek para kazananın. Evet arkadaşlar daha bitmedi, birde her e-mail ile davet gönderdiğiniz arkadaşınızdan 50 puan kazanıyorsunuz. sitenizden veya davet linkinden davet ettiğiniz kullanıcılarından siteye üye olanlar çıkarsa o kişi reklam izleyerek ne kadar puan toplarsa toplasın size %10 u otomatik hesabınıza ekleniyor. Yani arkadaşınız 1 ayda 30 TL lik bir reklam izleme puanına ulaşmışsa size 3 TL hesabınıza ekleniyor. Ki sizin referansınızla kimler üye olduğunu görebiliyorsunuz. Ve size ne kadar kazandırdığını... Referansla ne kadar çok kişi davet edip üye olursa kazancınız kat kat artıyor. Sitenin bir özelliği ise şu en başarılı üyelerine çekilişle veya çekilişsiz verdikleride var ödülleri var, mesela Notbook, fotograf makinesi, PSB, gibi... Bunca yazıdan sonra size faydalı olabildiysem ne mutlu bana... |
||
|
||
| Aman Mehtap Hanım, yapmayın allahaşkına. Zaten bir aptal kutusu televizyonumuz var, bir de bu mu olsun? Tamam herkesin paraya ihtiyacı var ama böyle olmamalı. Başlığı görünce zannettim ki, üyelere yaptıkları el emeklerini değerlendirebilecekleri bir yol / adres göstereceksiniz. Boş oturup, kafayı çalıştırmamaya alışmış bir toplum olmamak için savaşmamız gerekiyor, hem de her zamankinden çok, çünki savaşı kaybetmek üzereyiz, bari sizin gibi aydın kadınlardan oluşan kaleler düşmesin. Düşünsenize; çocuk annesinden harçlık istiyor, artık anne para kazanıyor ya. Ama o çocuğa, o parayı kazanmak için ne yaptığını söyleyecek anne? "Oturup reklam seyrettim yavrum". Üreten, bilgili, bilgisi sayesinde düşünebilen, konuşabilen, hurafe ve çağdışılıktan uzak bir toplum olabilmek için hepimize görev düşüyor. Sevgiler. |
||
|
||
| Bence sistemi tanımadan erken yorum yapıp karar vermişsiniz. Kimse zamanını boşa harcamayı istemez üstelik çok zaman alanda birşey değil toplamda günlük 15 dk bile almıyor seyredeceğiniz 10 reklam.Reklamdan sonra sorular geliyor reklama dair doğru cevap verirseniz hesabınıza önce puan olarak düşüyor sonra para.İnternet ortamında o kadar saçma site varki gereksiz hiç bir amacı olmayan oysa bahsettiğim site aldığı reklam gelirlerinin yarısını üyelerine veriyor keşke bütün siteler böyle olsa gelirinin yarısını üyelerine dağıtsa.Ayrıca bu memlekette düşünürsek çocuğuna kazandığı paranın hesabını veremeyecek bir sürü insan da vardır.Ha konunun buralara gelmesinin de gereği yok bence isteyen izler istemeyen izlemez. Üye olmak isteyenler mail atarsanız link atarım. | ||